FAQKonto og sikkerhedKontosikkerhedsrådgivning fra ProBit Global

Kontosikkerhedsrådgivning fra ProBit Global

Udgivelsesdato: 15. oktober 2018 kl. 03.19 (UTC+0)

Mens ProBit Global arbejder hårdt på at sikre sikkerheden af brugernes digitale aktiver, mens de handler på platformen, er det brugernes ansvar at sikre det højeste niveau af sikkerhed for dine egne ProBit Global-konti.

Her er nogle generelle sikkerhedsråd at følge:

1. Aktiver to-faktor-godkendelse (2FA)   ved hjælp af OTP eller en hardwaresikkerhedsnøgle.

1. Gem din 16-cifrede gendannelseskode til 2FA-brønd.

1. Brug en anden adgangskode til din ProBit Global-konto end din e-mailadresse.

1. Hvis du modtog godkendelseskode-e-mails fra ProBit Global, når du ikke anmodede om en, skal du ændre din adgangskode til både e-mail- og ProBit Global-konti og hurtigt indsende en rapport, som vi kan gennemgå .

1. Tillad ikke API-adgang med tjenester, der ikke er tillid til.

1. Undgå at logge ind på din ProBit Global-konto fra en offentlig computer.

1. Giv aldrig din adgangskode til nogen ProBit Global-medarbejdere. ProBit Global personale vil ALDRIG bede om din adgangskode og dine private nøgler.

1. Send aldrig penge til ProBit Global-medarbejdere. ProBit Global personale vil ALDRIG bede om penge.

1. ProBit Global-administratorer vil aldrig sende dig en privat besked (PM) først.

1. Se endelig kun vores officielle sider eller kanaler for at få information om enhver begivenhed, der understøttes af ProBit Global.   Du kan henvise til dette link for at bekræfte, om en person eller en konto er officielt tilknyttet ProBit Global: https://www.probit.com/official-verification .

Den officielle liste over sider og kanaler kan findes her :

Telegram kanaler

Telegram grupper

Twitter

Facebook

Instagram

Youtube

LinkedIn

Uenighed

Medium