FAQTegnebogUdbetalingsgebyrstruktur

Udbetalingsgebyrstruktur

Udgivelsesdato: 15. oktober 2018 kl. 05.57 (UTC+0)

Gebyrer er påkrævet for at behandle de fleste transaktioner. Gebyrbeløb afhænger af den valgte blockchain til at trække tokenet tilbage. Hver blockchain har et forskelligt tilbagetrækningsgebyr (netværk), så sørg for at tjekke det, før du starter en transaktion.

Du kan bekræfte beløbet for tilbagetrækningsgebyret på møntens udbetalingsside eller på siden Indskuds- og udbetalingsgebyrer .

Nogle gange er mere end én gebyrmulighed tilgængelig. Vælg hvilken valuta du vil betale hævningsgebyret i ved at vælge det tilsvarende token.

Bemærk venligst feltet 'Du får' under gebyret:

• I tilfælde af at netværksgebyret er den samme valuta som det token, der skal hæves - vil gebyret blive trukket fra 'Udtrækningsbeløbet'.
  • Hvis netværksgebyret er en anden valuta end det token, der skal hæves - skal et beløb, der er tilstrækkeligt til at dække gebyret, være tilgængeligt på din saldo.