Sådan sætter du PROB

Udgivelsesdato: 12. februar 2020 kl. 06.53 (UTC+0)

Sådan sætter du PROB

1. Log indpå din ProBit Global-konto og få adgang til siden PROB Stake .
    Du kan få adgang til siden på to måder:

A) Klik på 'Events', gå til ' Stake', og klik på 'Why Stake PROB'-banneret .

B) Gå til ' Min side' og i sektionen 'Medlemskab' klik på knappen 'Indsats '.

1. Følgende side vises:

1. Indtast mængden af PROB du vil satse i 'BELØB'-feltet til højre.
    ★ Bemærk, at alle satsede PROB er låst i 180 dage.Under Lock-up-perioden kan tokens ikke udsættesog vil ikke være tilgængelige for indskud, udbetalinger og/eller handel.

1. Læs omhyggeligt advarslerne, før du markerer de nødvendige afkrydsningsfelter.

1. Tryk på knappen ' INDSATS ' .

Tillykke! Du har nu satset PROB!

Sådan udsætter du PROB

1. Log indpå din ProBit Global-konto og få adgang til siden PROB Stake .

1. I boksen til højre skal du vælge fanen 'UNSTAKE '

1. Indtast mængden af PROB, du vil udsætte, eller klik på knappen '100%' for at indtaste hele det tilgængelige beløb til udsættelse.

1. Læs omhyggeligt advarslerne, før du markerer de nødvendige afkrydsningsfelter.

Klik på knappen 'UDTAG '. Dine tokens vil blive returneret til din tilgængelige saldo.

Sådan sætter du andre poletter og deltager i satsningsbegivenheder

For at lære mere om staking, se nedenstående artikel: