FAQProBit Token (PROB) og medlemskabs niveauerHvad er satsning, og hvordan satses tokens på ProBit Global?

Hvad er satsning, og hvordan satses tokens på ProBit Global?

Udgivelsesdato: 15. maj 2020 kl. 03.24 (UTC+0)

Indhold:

Hvad er staking

Indsats er processen med at holde en bestemt mængde tokens i en satsningspung. Tokens, der er sat på, er underlagt en specifik låseperiode, hvorde ikke kan udsættes og vil ikke være tilgængelige til brug i nogen transaktioner (indskud, udbetalinger og handel er ikke tilladt).

Hvad er fordelen ved at satse

Indsats bruges ofte af handlende som en måde at generere passive belønninger på. Gå til indsatssiden, der kan findes under 'Begivenheder ' sektionen for at se listen over aktive indsatsbegivenheder og de tokens, der kan satses. Mulige belønninger for hver begivenhed vil blive vist i begivenhedsboksen.

Hvad er fordelen ved at sætte PROB

ProBit-token (PROB)-indsats er unik ved, at den specifikke mængde af PROB, der opbevares i indsats-pungen, bestemmer brugerens VIP-medlemsniveau   hos ProBit Global. Højere medlemsniveauer låser op for fordele såsom lavere handelsgebyrer og berettigelse til handelskonkurrencer.

Sådan satses

1. Gå til indsatssiden, der kan findes under 'Begivenheder ' sektionen for at se listen over aktive indsatsbegivenheder og de tokens, der kan satses.

1. Vælg den begivenhed, du ønsker at deltage i.

1. Sørg for at læse begivenhedsbetingelserne og advarslerne i venstre side:

1. På højre side skal du indtaste det beløb, du vil satse, og vælge Lock-up periode. Afhængigt af begivenhedsforholdene, jo længere Lock-up-perioden er, desto højere belønninger. Den forventede dato for frigivelse af midlerne samt forventede belønninger vil blive vist nedenfor.

Under låseperioden kantokens ikke udsættesog vil ikke være tilgængelige til brug i nogen transaktioner (indskud, udbetalinger og handel er ikke mulige)

1. Marker afkrydsningsfeltet 'Jeg har læst og accepterer advarslerne', og klik på knappen 'INDSATS'.

Tillykke! Dine tokens er nu satset!

Sådan unstake

Når låseperioden er overstået, vil du være i stand til at udsætte poletterne.

Selv efter låsningen er frigivet, skal du selv frigive indsatsen, før beløbet afspejles i 'Tilgængelig saldo'.

1. Gå til indsatssiden, der kan findes under 'Begivenheder ' sektionen, og find den begivenhed, du deltog i.

1. På begivenhedssiden vil muligheden 'UNSTAKE ' være tilgængelig. Klik på knappen '100%' for at indtaste hele beløbet, der er tilgængeligt for udsættelse.

1. Klik på knappen 'UDTAG '. Dine tokens vil blive returneret til din tilgængelige saldo.

1. Begivenhedsbelønningen kan tageop til to uger at blive krediteret din konto.

Sådan sætter du PROB

Se nedenstående artikel for at lære om, hvordan man sætter PROB: