FAQKonto og sikkerhedSådan opdaterer du telefonnummer

Sådan opdaterer du telefonnummer

Udgivelsesdato: 26. maj 2020 kl. 04.58 (UTC+0)

1. Log ind på din ProBit Global-konto og gå til   Min side . Du vil kunne se telefonnummeret knyttet til din konto.

1. I venstre rude skal du klikke på fanen " Sikkerhed ", klik på knappen " Opdater " og vælg '' Opdater ''.

1. Udfyld det nye telefonnummer.

1. Klik på '' Send bekræftelseskode '' og en bekræftelseskode vil blive sendt til det telefonnummer, du udfyldte i det foregående trin.

1. Du vil blive bedt om at bekræfte 2FA, følg venligst instruktionerne. Bemærk, at SMS-bekræftelsen vil bruge din aktuelt registrerede telefon.

7. Dit nye telefonnummer er blevet opdateret.

Hvis du af en eller anden grund ikke længere har adgang til det registrerede telefonnummer, skal du oprette en billet til ProBit Global Support Team via linket Send en anmodning med følgende detaljer:

Nødvendig information:

• " ProBit Global anmodning om opdatering af telefonnummer" -sætning
  • ProBit Global e-mailadresse:
  • Nuværende telefonnummer:
  • Nyt telefonnummer:
  • Navn:
  • Dato for anmodning:

Nødvendige dokumenter:

1. Et tydeligt, uredigeret billede, der viser en håndskrevet note med alle de påkrævede oplysninger ovenfor, og din   ID-kort .

1. Et tydeligt, uredigeret billede, der viser alle følgende oplysninger samlet:
  • dit ansigt
  • den håndskrevne note med alle de påkrævede oplysninger ovenfor + " ProBit Global telefonnummeropdateringsanmodning " skrevet.
  • Dit ID.

1. Et helsides skærmbillede taget fra børsen eller platformen, der blev brugt til en af dine seneste transaktioner, der blev sendt til din ProBit Global-pung. Sørg for, at TXID/hash er synlig.

6c436489-6c67-46e6-be33-0f1b82a4de0a.png e48a7bfe-8b66-4176-b548-c3c02a960886.png

Bemærk: I henhold til officiel politik kan vi ikke acceptere ProBit Global, blockchain explorer eller e-mail-skærmbilleder . Du skal logge ind på den platform, der blev brugt til at fortryde fra og give et skærmbillede, der viser transaktionsdetaljerne, som vil bekræfte dig som den legitime transaktionsejer.

Når alle oplysninger er modtaget og bekræftet, vil vi manuelt opdatere din konto med det nye telefonnummer.
Bemærk venligst, at efter at have modtaget og bekræftet dokumenterne, kan det tage op til 7 dage at behandle din anmodning.