FAQTili ja turvallisuusTilin turvallisuusneuvoja ProBit Globalilta

Tilin turvallisuusneuvoja ProBit Globalilta

Julkaisupäivä: 15. lokakuuta 2018 klo 3.19 (UTC+0)

Vaikka ProBit Global työskentelee lujasti varmistaakseen käyttäjien digitaalisen omaisuuden turvallisuuden alustalla kaupankäynnin aikana, on käyttäjien vastuulla varmistaa korkein turvallisuustaso omilla ProBit Global -tileilläsi.

Tässä on joitain yleisiä turvallisuusohjeita, joita kannattaa noudattaa:

1. Aktivoi kaksivaiheinen todennus (2FA)   käyttämällä OTP:tä tai laitteiston suojausavainta.

1. Tallenna 16-numeroinen palautuskoodi 2FA-kaivolle.

1. Käytä ProBit Global -tilillesi eri salasanaa kuin sähköpostiosoitteesi.

1. Jos sait todennuskoodisähköposteja ProBit Globalilta, kun et pyytänyt sitä, vaihda sekä sähköposti- että ProBit Global -tilien salasana ja lähetä nopeasti raportti meille tarkistettavaksi .

1. Älä salli API-käyttöä ei-luotettavilla palveluilla.

1. Vältä kirjautumista ProBit Global -tilillesi julkiselta tietokoneelta.

1. Älä koskaan anna salasanaasi ProBit Globalin henkilökunnalle. ProBit Global henkilökunta EI KOSKAAN kysy salasanaasi ja yksityisiä avaimia.

1. Älä koskaan lähetä varoja ProBit Globalin henkilökunnalle. ProBit Globalin henkilökunta EI KOSKAAN pyydä varoja.

1. ProBit Global -järjestelmänvalvojat eivät koskaan lähetä sinulle yksityisviestiä (PM) ensin.

1. Lopuksi, katso vain virallisilla sivuillamme tai kanavissamme saadaksesi tietoa kaikista ProBit Globalin tukemista tapahtumista.   Voit tarkistaa tämän linkin avulla, onko henkilö tai tili virallisesti sidoksissa ProBit Globaliin: https://www.probit.com/official-verification .

Virallinen lista sivuista ja kanavista löytyy täältä :

Telegram-kanavat

Telegram-ryhmät

Viserrys

Facebook

Instagram

YouTube

LinkedIn

Ristiriita

Keskikokoinen