FAQOTP-sovellus ja suojausavainOTP Authenticator -sovelluksen määrittäminen

OTP Authenticator -sovelluksen määrittäminen

Julkaisupäivä: 12. lokakuuta 2018 klo 8.34 (UTC+0)

🔸 Tuetut OTP Authenticator -sovellukset

Ota OTP käyttöön tililläsi käyttämällä mitä tahansa sovellusta, joka tukee Time-based One-Time Password (TOTP) -protokollaa, mukaan lukien:

🔸 OTP Authenticator -sovelluksen määrittäminen

1. Määritä OTP Authenticator -sovellus kirjautumalla ProBit Global -tilillesi ja siirtymällä   Minun Sivuni . Napsauta vasemmanpuoleisessa ruudussa Suojaus- välilehteä.

Ota OTP käyttöön ja ota se käyttöön napsauttamalla Ota käyttöön OTP:n vieressä.

2. ProBit Global tukee Google Authenticatorin käyttöä. Lataa Google Authenticator älypuhelimeesi annettujen linkkien kautta ja napsauta Seuraava.

3. Luodaan 16-numeroinen palautusavain. TALLENNA TÄMÄ KOODI!   Muista säilyttää palautusavain aina turvallisessa paikassa, sillä sitä tarvitaan ProBit Global -tilillesi pääsyyn, jos laite katoaa tai siihen ei pääse käsiksi.   Tarkista vahvistuspainike ja napsauta Seuraava .

4. Kun olet seuraavassa näytössä, noudata ikkunassa olevia ohjeita. Avaa lataamasi Google Authenticator -sovellus. Voit joko skannata viivakoodin tai kirjoittaa OTP-palautuskoodin. Napsauta Seuraava .

5. Viimeisenä vaiheena sinua pyydetään antamaan kirjautumissalasanasi, aiemmin säilyttämäsi 16-numeroinen palautuskoodi ja sovelluksessa näkyvä OTP-koodi. Napsauta Seuraava lomakkeen täyttämisen jälkeen.

6. Kun koodi on syötetty onnistuneesti, sinua pyydetään vahvistamaan tilisi sähköpostitse. Napsauta Vahvista ja saat todennuskoodin sähköpostiisi. Syötä koodi ja napsauta Lähetä .

7. Onnittelut! OTP:n käyttöönotto onnistui. Näyttöön tulee valintaikkuna, joka vahvistaa asennuksen onnistumisen.

8. Oma sivu -sivulla näet Google Authenticatorin tilan. Jos sinun on poistettava OTP käytöstä, napsauta Poista käytöstä -painiketta.

Jos olet kadottanut tai vaihtanut uuteen laitteeseen ja haluat määrittää uuden OTP:n, noudata alla olevia ohjeita:

Tilin palauttaminen kadonneen OTP Authenticator -sovelluksen jälkeen tai OTP Authenticator -sovelluksen poistaminen käytöstä