FAQLompakkoKotiutusmaksurakenne

Kotiutusmaksurakenne

Julkaisupäivä: 15. lokakuuta 2018 klo 5.57 (UTC+0)

Useimpien tapahtumien käsittelyyn vaaditaan maksuja. Maksujen määrät riippuvat lohkoketjusta, joka on valittu tunnuksen nostamiseen. Jokaisella lohkoketjulla on erilainen nosto (verkko)maksu, joten muista tarkistaa se ennen tapahtuman aloittamista.

Voit vahvistaa nostomaksun summan kolikon nostosivulta tai Talletus- ja kotiutuspalkkiot -sivulta .

Joskus maksuvaihtoehtoja on useampi kuin yksi. Valitse, millä valuutalla nostomaksu maksetaan valitsemalla vastaava token.

Huomioi maksun alla oleva "Saat" -kenttä:

• Mikäli verkkomaksu on sama valuutta kuin nostettava token, maksu vähennetään 'Nostosummasta'.
  • Jos verkkomaksu on eri valuutta kuin nostettava token, saldossasi on oltava maksun kattamiseksi riittävä summa.