FAQOTP-sovellus ja suojausavainSuojausavaimen todennuksen määrittäminen

Suojausavaimen todennuksen määrittäminen

Julkaisupäivä: 31. lokakuuta 2018 klo 4.48 (UTC+0)

Mikä on suojausavain?

Suojausavain on avoin todennusstandardi, jonka avulla internetin käyttäjät voivat käyttää useita verkkopalveluita turvallisesti yhdellä suojausavaimella välittömästi ilman ohjaimia tai asiakasohjelmistoja.

ProBit Global tukee suojausavaimia antaakseen käyttäjille enemmän suojausta tileilleen.

Suojausavaimen määrittäminen

1. Kirjaudu ProBit-tilillesi ja siirry Omalle sivulle . Napsauta vasemmanpuoleisessa ruudussa Suojaus - välilehteä ja napsauta sitten Suojausavain -kohdan vieressä olevaa Ota käyttöön -painiketta .

1. Nimeä suojausavaimesi rekisteröintiavaimen tarra. Napsauta Seuraava, kun olet valmis.

1. Kytke suojausavainlaite ja ota ProBit Global käyttöön painamalla painiketta.

1. Kun olet ottanut laitteesi käyttöön, sinun on suoritettava vahvistus sähköpostitse ja tarvittaessa myös OTP:llä ja/tai tekstiviestillä . Napsauta Vahvista -painiketta jatkaaksesi.

1. Näyttöön tulee valintaikkuna, joka ilmoittaa, että rekisteröinti on valmis.

1. Kun aktivointi on valmis, Suojausavain- osion tilaksi tulee Käytössä . Voit myös määrittää lisää suojausavaimia tai poistaa suojausavaimia.

Jos haluat tietää, miten suojausavaimen vianmääritys tapahtuu, katso alla oleva opas:

Suojausavaimen vianmääritys >