FAQOTP-sovellus ja suojausavainSuojausavaimen vianmääritys

Suojausavaimen vianmääritys

Julkaisupäivä: 31. lokakuuta 2018 klo 4.59 (UTC+0)

Ongelmia laitteiston suojausavaimessa

Jos sinulla on ongelmia laitteiston suojausavaimesi kanssa, ota yhteyttä avaimen valmistajan tukeen. Koska laitteiston suojausavain on hallussasi, ProBit Global ei voi tarjota apua tai tukea laitteiston suojausavaimessa.

Jos olet kadottanut laitteiston suojausavaimesi:

1. Siirry ProBit Global -kotisivulla kohtaan Tuki ja napsauta Ota yhteyttä .

1. Kun olet valinnut seuraavassa näytössä Ota yhteyttä vieraana, täytä Lähetä pyyntö -lomake. Pyyntölomake löytyy myös tästä linkistä . Muista ilmoittaa seuraavat tiedot:

• Nimi
  • Sähköposti, jota käytettiin rekisteröitymiseen ProBit Globaliin
  • Päivämäärä, jolloin viimeksi talletit ProBit Global -lompakkoon, kolikon nimi, summa ja tapahtumatunnus
  • Jos et ole tallettanut kolikkoa, ilmoita lomakkeessa, että et ole tallettanut yhtään kolikkoa.

Liitä mukaan myös seuraavat tiedostot:

• Koko sivun mittainen kuvakaappaus pörssistä tai alustasta, jota käytettiin yhdessä viimeisimmästä ProBit Global -lompakkoosi siirretystä tapahtumasta. Varmista, että TXID/hash on näkyvissä.
  • Lähikuva henkilöllisyystodistuksesta (esim. passista, ajokortista) sekä käsinkirjoitettu muistiinpano, jossa on nykyinen päivämäärä (esim. 2022.05.10), sähköpostiosoitteesi ja "deaktivoi suojausavain" -lause kirjoitettuna .
  • Yksi selkeä, muokkaamaton valokuva, jossa näkyvät kaikki seuraavat tiedot yhdessä:

• kasvosi

• käsinkirjoitettu huomautus, joka sisältää kaikki vaaditut tiedot yllä + " deaktivoi suojausavain " -lause kirjoitettu.

• henkilöllisyystodistuksesi.