Kuinka panostaa PROB

Julkaisupäivä: 12. helmikuuta 2020 klo 6.53 (UTC+0)

Kuinka panostaa PROB

1. KirjauduProBit Global -tilillesi ja siirry PROB Stake -sivulle.
    Pääset sivulle kahdella tavalla:

A) Napsauta "Tapahtumat", siirry kohtaan " Stake"ja napsauta "Miksi Stake PROB" -banneria .

B) Mene " Oma sivulle" ja napsauta "Jäsenyys"-osiossa "Panos " -painiketta.

1. Seuraava sivu tulee näkyviin:

1. Kirjoita oikealla olevaan SUMMA-kenttään PROB-summa, jonka haluat panostaa.
    ★ Huomaa, että kaikki panostetut PROB:t on lukittu 180 päiväksi.Lukitusjakson aikana tokeneita ei voi poistaa panosta, eivätkä ne ole käytettävissä talletuksiin, kotiutuksiin ja/tai kaupankäyntiin.

1. Lue varoitukset huolellisesti ennen vaadittujen valintaruutujen tarkistamista.

1. Paina ' STAKE' -painiketta .

Onnittelut! Sinulla on nyt Staked PROB!

Kuinka poistaa panos PROB

1. KirjauduProBit Global -tilillesi ja siirry PROB Stake -sivulle.

1. Valitse oikealla olevasta ruudusta 'UNSTAKE ' -välilehti

1. Syötä poistettavan panoksen määrä PROB tai napsauta '100%'-painiketta syöttääksesi koko panostamiseen käytettävissä olevan summan.

1. Lue varoitukset huolellisesti ennen vaadittujen valintaruutujen tarkistamista.

Napsauta 'UNSTAKE ' -painiketta. Tokenisi palautetaan käytettävissä olevaan saldoosi.

Kuinka panostaa muita tokeneita ja osallistua panostustapahtumiin

Saat lisätietoja panostamisesta alla olevasta artikkelista: