FAQTili ja turvallisuusKotiutusrajoitukset suojausasetusten muuttamisen jälkeen

Kotiutusrajoitukset suojausasetusten muuttamisen jälkeen

Julkaisupäivä: 25. maaliskuuta 2020 klo 11.06 (UTC+0)

72 tunnin nostorajoitus asetetaan, kun salasana vaihdetaan tai nollataan , OTP poistetaan käytöstä tai   käyttäjä poistaa tai muuttaa puhelinnumeron .

Tämä varmistaa edelleen tilin ja omaisuuden turvallisuuden. Todennussähköposti lähetetään, kun salasanan vaihtopyyntö tehdään, ja salasanoja voidaan vaihtaa vasta, kun vaaditut vaiheet on suoritettu.

Noudata asianmukaisia varotoimia äläkä koskaan jaa kirjautumis- ja tilitietojasi kenellekään. Olemme myös toimittaneet sinulle turvatarkistuslistan varmistaaksemme tilisi turvallisuuden:   ProBitin yleiset turvallisuusohjeet .