FAQProBit-token (PROB) ja jäsenyystasotMikä on ProBit Token ja sen edut

Mikä on ProBit Token ja sen edut

Julkaisupäivä: 15. toukokuuta 2020 klo 2.57 (UTC+0)

Mikä on PROB-tunnus?

PROB on ProBit Globalin aputunnus. PROB:n haltijat saavat useita etuja, kuten kaupankäyntimaksualennuksia, ylimääräisiä IEO- ja suositusbonuksia.

PROB-tunnukset ovat ProBit Globalin elinehto . Kun ProBit Global kukoistaa, PROB:lle on enemmän kysyntää, koska PROB-tunnisteilla voidaan avata enemmän ominaisuuksia.

Mitkä ovat PROB:n edut?

ProBit Globalin jäsenyystasot riippuvat käyttäjän panostaman PROB:n määrästä . Mitä korkeampi jäsentaso, sitä enemmän hyötyjä käyttäjä saa. Tässä on joitain PROB:n eduista:

1. Pienemmät kaupankäyntimaksut, kun maksat PROB:lla
    Maksaaksesi kaupankäyntimaksut PROB:ssa, siirry Omalle sivulle ja aseta Maksa kaupankäyntimaksut PROB:lla -painike PÄÄLLE.

Saat lisätietoja siitä, kuinka saada alhaisemmat kaupankäyntimaksut panostamalla PROB:iin, katso tämä opas:
ProBit-jäsenyystasot: alenna kaupankäyntikulujasi jopa 0,03 %

1. Vähintään 100 PROB:n panos mahdollistaa pääsyn kaupankäyntikilpailuihin
    Näet luettelon aktiivisista kaupankäyntikilpailuista tästä linkistä:
    Kaupankäyntikilpailut ProBit Globalissa

1. PROB-rahakkeet tarjoavat korkeimmat bonukset IEO-tokeneita ostettaessa
    Näet IEO:t, joihin voit osallistua, tästä linkistä
    Aktiiviset IEO:t ProBit Globalissa