Kuinka ostaa PROB

Julkaisupäivä: 15. toukokuuta 2020 klo 3.16 (UTC+0)

Ostaaksesi PROB :n kätevästi yhdellä napsautuksella, siirry PROB-ostosivulle :

Voit myös ostaa PROB:n käymällä kauppaa pörssissämme. Voit tehdä sen noudattamalla alla olevia ohjeita:

1. Kirjaudu sisään  ProBit Global -tilillesi ja valitse Exchange .

1. Kirjoita   PROB hakukentässä ja näet käytettävissä olevat kauppaparit. Tässä esimerkissä käytämme PROB/USDT .

1. Syötä haluamasi PROB-ostomäärä OSTA-osion Määrä-ruutuun. Huomaa, että nykyinen näytettävä hinta määräytyy viimeisimmän kauppasyötteeseen täytetty tilauksen mukaan. Lista tällä hetkellä saatavilla olevista hinnoista löytyy tilauskirjasta.

★ Vinkki : Napsauttamalla yhtä tilauskirjan hinnoista, kyseinen hinta otetaan automaattisesti käyttöön.

Kun haluttu hinta on asetettu, paina OSTA .

1. Voit seurata kaikkien tehtyjen tilausten tilaa Tilaushistoriasta ja   Alla oleva kauppahistoria -laatikko.