FAQProBit-token (PROB) ja jäsenyystasotMitä on panostaminen ja kuinka panostaa tokeneita ProBit Globalissa?

Mitä on panostaminen ja kuinka panostaa tokeneita ProBit Globalissa?

Julkaisupäivä: 15. toukokuuta 2020 klo 3.24 (UTC+0)

Sisällys:

Mikä on Staking

Panostaminen on prosessi, jossa pidetään tietty määrä rahakkeita panoslompakossa. Panostetut rahakkeet ovat tietyn lukitusjakson alaisia, jolloinniitä ei voi poistaa panosta, eikä niitä voida käyttää missään transaktiossa (talletukset, nostot ja kaupankäynti eivät ole sallittuja).

Mitä hyötyä panostamisesta on

Sijoittajat käyttävät usein panostamista keinona tuottaa passiivisia palkintoja. Siirry panostussivulle , joka löytyy 'Tapahtumat ' -osiosta, nähdäksesi luettelon aktiivisista panostustapahtumista ja panostettavista tokeneista. Jokaisen tapahtuman mahdolliset palkinnot näkyvät tapahtumaruudussa.

Mitä hyötyä Staking PROB:sta on?

ProBit token (PROB) panostus on ainutlaatuinen siinä mielessä, että panoslompakossa oleva PROB:n määrä määrittää käyttäjän VIP-jäsenyyden tason   ProBit Globalissa. Korkeammat jäsentasot tarjoavat etuja, kuten alhaisemmat kaupankäyntimaksut ja kelpoisuuden kaupankäyntikilpailuihin.

Kuinka panostaa

1. Siirry panostussivulle , joka löytyy 'Tapahtumat ' -osiosta, nähdäksesi luettelon aktiivisista panostustapahtumista ja panostettavista tokeneista.

1. Valitse tapahtuma, johon haluat osallistua.

1. Muista lukea tapahtumaehdot ja varoitukset vasemmasta reunasta:

1. Kirjoita oikealle puolelle panostettava summa ja valitse Lukitusjakso. Tapahtuman olosuhteista riippuen mitä pidempi lukitusjakso on, sitä korkeammat palkinnot ovat. Arvioitu varojen vapauttamispäivämäärä sekä odotetut palkinnot näkyvät alla.

Lukitusjaksonaikanatokeneita ei voi poistaa panosta, eivätkä ne ole käytettävissä missään tapahtumissa (talletukset, kotiutukset ja kaupankäynti eivät ole mahdollisia)

1. Valitse 'Olen lukenut ja hyväksyn varoitukset' -valintaruutu ja napsauta 'STAKE'-painiketta.

Onnittelut! Tokenisi on nyt panostettu!

Kuinka Unstake

Kun lukitusjakso on ohi, voit vapauttaa rahakkeet.

Myös lukituksen purkamisen jälkeen sinun on vapautettava panos itse ennen kuin summa näkyy 'Käytettävissä olevassa saldossa'.

1. Mene panossivulle , joka löytyyTapahtumat -osiosta, ja etsi tapahtuma, johon osallistuit.

1. Tapahtumasivulla 'UNSTAKE ' -vaihtoehto on käytettävissä. Napsauta '100%'-painiketta syöttääksesi koko panoksen poistamiseen käytettävissä olevan summan.

1. Napsauta 'UNSTAKE ' -painiketta. Tokenisi palautetaan käytettävissä olevaan saldoosi.

1. Tapahtumapalkinnon hyvittäminen tilillesi voi kestääjopa kaksi viikkoa .

Kuinka panostaa PROB

Lisätietoja PROB:n panostamisesta on alla olevasta artikkelista: