FAQOTP-sovellus ja suojausavainTilin palauttaminen OTP Authenticator -sovelluksen käyttöoikeuden menettämisen jälkeen tai OTP Authenticator -sovelluksen poistaminen käytöstä

Tilin palauttaminen OTP Authenticator -sovelluksen käyttöoikeuden menettämisen jälkeen tai OTP Authenticator -sovelluksen poistaminen käytöstä

Julkaisupäivä: 15. toukokuuta 2020 klo 5.09 (UTC+0)

Sisällys:

Kuinka palauttaa tili 16-numeroisella OTP-palautuskoodilla

1. Hae varakoodi, jonka tallensit turvalliseen paikkaan, kun määritit OTP:n edellisellä puhelimellasi. Se auttaa sinua palauttamaan palautusavaimen, jonka avulla voit nyt palauttaa ProBit Global -tilin uudessa OTP Authenticator -sovelluksessasi.

1. Avaa Google Authenticator -sovellus ja napsauta Anna asennusavain .

1. Lisää uusi ProBit Global -tili OTP-todennussovellukseesi ja anna 16-numeroinen palautusavain manuaalisesti.

16-numeroinen palautuskoodi on joukko numeroita, jotka sinua muistutettiin tallentamaan turvallisesti. Katso alla oleva kuva.

Sinun pitäisi nyt voida käyttää OTP Authenticatoria ja käyttää ProBit Global -tiliäsi. Muista säilyttää palautusavaimesi aina turvallisessa paikassa, sillä sitä tarvitaan ProBit Global -tilillesi pääsyyn, jos laite katoaa tai siihen ei päästä jostain syystä.

Kuinka poistaa OTP-todennussovellus käytöstä

Jos olet menettänyt pääsyn 16-numeroiseen OTP-palautuskoodiisi ja haluat palauttaa ProBit Global -tilisi, lähetä meille OTP-deaktivointipyyntö käyttämällä Lähetä pyyntö -lomaketta, joka löytyy napsauttamalla tätä linkkiä . Vaihtoehtoisesti voit siirtyä verkkosivuston päävalikkoon ja napsauttaa Ota yhteyttä , joka sijaitsee Tuki -osion alla .

Täytä Lähetä pyyntö -lomake . Muista ilmoittaa tiedot ja toimittaa seuraavat asiakirjat:

Vaadittu tieto:

• Sinun nimesi
  • Sähköposti, jota käytettiin rekisteröitymiseen ProBit Globaliin
  • Päivämäärä viimeisestä talletuksestasi ProBit Global -lompakkoon, kolikon nimi, summa ja tapahtuman TXID
  • Jos et ole tallettanut kolikkoa, ilmoita lomakkeessa, että et ole tallettanut yhtään kolikkoa.

Vaaditut dokumentit:

1. Koko sivun mittainen kuvakaappaus tapahtumaan käytetyn alustan tapahtumahistoriasta. Varmista, että TXID/hash on näkyvissä. Ilmoita meille alustan nimi.

6c436489-6c67-46e6-be33-0f1b82a4de0a.png e48a7bfe-8b66-4176-b548-c3c02a960886.png

ProBit Global lompakko, blockchain explorer, sähköpostin kuvakaappauksia ei hyväksytä.

1. Selkeä lähikuva henkilöllisyystodistuksestasi (henkilökortti, passi, ajokortti), jota käytettiin KYC-vahvistuksessa, sekä käsinkirjoitettu muistiinpano, jossa on ProBit Global -sähköpostiosoitteesi, nykyinen päivämäärä ja "ProBit Global OTP -deaktivointipyyntö" -lause kirjoitettu.

1. Yksi selkeä, muokkaamaton valokuva, jossa näkyvät kaikki seuraavat tiedot yhdessä:
  • kasvosi
  • käsinkirjoitettu muistiinpano, jossa on nykyinen päivämäärä (esimerkki: 25. heinäkuuta 2022), ProBit Global -sähköpostiosoitteesi sekä "ProBit Global OTP -deaktivointipyyntö" -lause
  • asukkaan rekisteröintitunnuksesi

Asiakirjojen tarkistaminen voi kestää jopa 7 arkipäivää. Jos jotakin asiakirjoista ei voida tarkistaa, voidaan pyytää lisäasiakirjoja.