FAQPlånbokHur man löser problem med uttag

Hur man löser problem med uttag

Datum för publicering: 15 oktober 2018 kl. 04:50 (UTC+0)

Om det finns ett problem med ditt uttag, vänligen notera följande:

• Hitta uttaget i din Wallet - Transaktionshistorik och kontrollera dess status. Om statusen förblir 'Bearbetar', vänligen ha tålamod. De flesta blockkedjor tar lite tid att behandla ett uttag. Vänligen skapa en kundsupportbiljett endast om ditt uttag inte har behandlats inom 24 timmar.

• Om du vill avbryta ditt uttag, vänligen hitta transaktionen i din Plånbok - Transaktionshistorik eller Plånbok - Uttag - scrolla ner till "Senaste uttag".
    Om alternativet "Avbryt" visas för din transaktion kan du klicka på det och uttaget avbryts. Annars är processen oåterkallelig och uttaget kan inte
    avbrytas .

• När du anger en uttagsadress, kopiera och klistra in adressen du vill sätta in mynten till. Dubbelkolla om adressen är för det specifika myntet OCH blockkedjan. Om du angett fel adress kommer ProBit Global INTE att kunna återställa några tillgångar som förlorats till följd av detta. Se till att rätt adress har angetts innan transaktionen påbörjas.

• Du kommer inte att kunna dra dig tillbaka på 72 timmar efter att du har återställt ditt lösenord, OTP eller andra säkerhetsfunktioner. Se den här artikeln .

Om du behöver ytterligare hjälp, vänligen skapa en biljett till ProBit Global Support Team via Support → Kontakta oss- formuläret. Var så specifik som möjligt så att teamet bäst kan hjälpa dig.

Se till att inkludera följande information:

• ProBit Global-kontots e-postadress
  • Myntnamn och belopp
  • Uttagsdatum
  • Alla relevanta skärmdumpar