FAQPlånbokUttagsavgiftsstruktur

Uttagsavgiftsstruktur

Datum för publicering: 15 oktober 2018 kl. 05:57 (UTC+0)

Avgifter krävs för att hantera de flesta transaktioner. Avgiftsbeloppen beror på vilken blockkedja som valts för att ta ut token. Varje blockchain har olika uttagsavgifter (nätverk), så se till att kontrollera det innan du påbörjar en transaktion.

Du kan bekräfta beloppet för uttagsavgiften på myntets uttagssida eller på sidan Insättnings- och uttagsavgifter .

Ibland är mer än ett avgiftsalternativ tillgängligt. Välj vilken valuta du vill betala uttagsavgiften i genom att välja motsvarande token.

Observera fältet "Du får" under avgiften:

• Om nätverksavgiften är i samma valuta som token som ska tas ut - kommer avgiften att dras av från "Uttagsbeloppet".
  • Om nätverksavgiften är en annan valuta än den token som ska tas ut - ett belopp som är tillräckligt för att täcka avgiften måste finnas tillgängligt på ditt saldo.