FAQOTP-app & säkerhetsnyckelSå här felsöker du säkerhetsnyckeln

Så här felsöker du säkerhetsnyckeln

Datum för publicering: 31 oktober 2018 kl. 04:59 (UTC+0)

Problem med maskinvarusäkerhetsnyckel

Om du har problem med din hårdvarusäkerhetsnyckel bör du vända dig till support från nyckeltillverkaren. Eftersom hårdvarusäkerhetsnyckeln är i din ägo kommer ProBit Global inte att kunna ge hjälp eller support på hårdvarans säkerhetsnyckel.

I det fall du har tappat bort din maskinvarusäkerhetsnyckel:

1. På ProBits globala hemsida, gå till Support och klicka på Kontakta oss .

1. När du har valt Kontakt som gäst på nästa skärm fyller du i formuläret Skicka in en begäran. Begäran kan också hittas genom att klicka på denna länk . Se till att ange följande:

• namn
  • E-post som användes för att registrera dig på ProBit Global
  • Datum när du senast satte in till ProBit Global plånbok, Myntnamn, Belopp och Transaktions-ID
  • Om du inte har satt in något mynt, vänligen ange att du inte har satt in något mynt i formuläret.

Bifoga även följande filer:

• En helsidesskärmbild tagen från börsen eller plattformen som användes för en av dina senaste transaktioner som överfördes till din ProBit Global-plånbok. Se till att TXID/hash är synligt.
  • En närbild av en ID-handling (t.ex. pass, körkort) tillsammans med en handskriven lapp som har aktuellt datum (ex. 2022.05.10), din e-postadress och "inaktivera säkerhetsnyckel" fras skriven .
  • Ett tydligt, oredigerat foto som visar all följande information tillsammans:

• ditt ansikte

• den handskrivna anteckningen inklusive all nödvändig information ovan + " avaktivera säkerhetsnyckel " skriven fras.

• Ditt ID.