FAQKonto och säkerhetHur man slutför KYC

Hur man slutför KYC

Datum för publicering: 15 maj 2020 kl. 03:34 (UTC+0)

Innehåll:

Vad är KYC?

Know Your Customer (KYC) är en process som används för att verifiera användaridentiteter, för att säkerställa due diligence och efterlevnad. Den spelar en integrerad roll i kampen mot penningtvätt (AML) och bekämpning av finansiering av terrorism (CFT). ProBit Global är orubbligt i sitt engagemang för sina användares säkerhet genom att följa finansiella regler som omfattar AML och CFT.

Så här slutför du KYC STEG 1: Grundläggande information

1. Logga in på ditt ProBit Global-konto
  2. Klicka på Min sida för att se fliken ' Verification (KYC) ' .

Alla användare måste ange grundläggande personlig information om KYC STEG 1.

Grundinformationen kräver följande:

1. Se till att ange rätt information och klicka på "Spara" och "Bekräfta" i popup-meddelandet:

1. När KYC 1 är avslutad kommer statusen att visas som 'Complete'.

1. Den tillagda grundläggande informationen kommer att vara tillgänglig för verifiering på skärmen i "Visa detaljer". Efter lösenordsbekräftelse kommer du att kunna verifiera detaljerna i din inlämning eller ändra informationen:

Så här slutför du KYC 2: Identitetsverifiering

Användare måste slutföra KYC STEG 1 för att kunna fortsätta med identitetsverifiering. Genom att slutföra KYC STEP 2 kan användare njuta av obegränsad tillgång till ProBit Global och dess tjänster, samtidigt som de har ett extra lager av säkerhet för sig själva och sina tillgångar.

1. Klicka på Verifiera nu på KYC STEG 2 för att fortsätta.

1. Välj din nationalitet.

3. Fyll i din identitetsverifiering. Se till att ange din personliga information exakt så som visas i din ID-handling.

4. Ladda upp en selfie. Se till att bilden är tydlig och inte suddig.

5. Välj typ av ID.

6. Ladda upp ID-kortet, passet eller körkortet. Se till att all information i dokumentet är tydligt synlig och lätt att läsa. Observera att det måste vara originaldokumentet, en kopia eller skanning kommer inte att accepteras . ID bör innehålla ett foto av ditt ansikte, ditt fullständiga namn och födelsedatum.

7. Systemet kommer automatiskt att validera de inskickade bilderna. Detta kan ta en stund att bearbeta.

När du laddar upp din selfie och ID-handling finns det en möjlighet att en av dem (eller båda) får avslag eftersom de anses ogiltiga. Du kommer att bli ombedd att ladda upp en bättre version. Vänligen notera följande möjliga situationer:

• Den inskickade selfien visar inte ett ansikte eller innehåller flera ansikten.
  • Den inlämnade id-handlingen är inte en officiell handling (till exempel ett studentlegitimation).
  • Den inskickade selfien och/eller ID-dokumentbilden är beskuren, suddig eller otydlig.
  • Den inlämnade ID-handlingen är giltig, men den angivna informationen stämmer inte överens med OCR-läsningen (Optical Character Recognition). OCR är en teknik som känner igen text i en digital bild. Kontrollera skillnaden mellan OCR-avläsningens resultat och den personliga information som du angav i steg 3.
  • Personuppgifter ska fyllas i på samma språk som ID-kortet. Andra språk kan avvisas.
  • Handskriven legitimation eller pass accepteras inte.
  • Dokumentet ska vara giltigt på inlämningsdatumet (inte förfallit).

8. Om systemet inte hittade några inkonsekvenser i de inskickade bilderna och informationen som du angav, kommer din begäran att skickas. Du kommer att meddelas via e-post om din KYC STEP 2-ansökan har godkänts eller avvisats.

Vad du ska göra om din KYC-inlämning avvisas

Om ditt KYC-bidrag avvisades, gå till Min sida och klicka på 'Verifiering (KYC)'. Vänligen notera avslagsförklaringen av din KYC STEP 2-inlämning och försök igen.

Vilka funktioner kommer att aktiveras när jag slutför KYC

Användare som har slutfört KYC STEG 2 kommer att ha obegränsad tillgång till följande:

KYC STEG 1

KYC STEG 2

Deposition

JA

JA

Dra tillbaka

JA
upp till $5 000

JA

upp till $500 000

Handel

JA

JA

Utsättning

JA

JA

Exklusivt abonnemang

JA

JA

IEO-deltagande

NEJ

JA

Uttagsgränsen kan ökas till $500 000 för KYC Steg 2-verifierade konton som upprätthåller 2FA-aktivering i minst 7 dagar.

Är mitt land kvalificerat att slutföra KYC?

Observera att ID utfärdade av följande länder har lokala eller internationella begränsningar och kan inte slutföra KYC. Observera att denna lista kan uppdateras utan föregående meddelande.

• Afghanistan
  • Albanien
  • Barbados
  • Bolivia
  • Burkina Faso
  • Kambodja
  • Caymanöarna
  • Kuba
  • Ecuador
  • Haiti
  • Iran
  • Irak
  • Jamaica
  • Jordanien
  • Mali
  • Marocko
  • Myanmar
  • Nordkorea
  • Nicaragua
  • Panama
  • Senegal
  • Singapore
  • södra Sudan
  • Syrien
  • Uganda
  • USA
  • Venezuela
  • Jemen
  • Zimbabwe