Hur man köper PROB

Datum för publicering: 15 maj 2020 kl. 03:16 (UTC+0)

För att köpa PROB via bekvämt 1-klick, gå till PROB-köpsidan :

Du kan också köpa PROB genom att handla på vår börs. För att göra det, följ stegen nedan:

1. Logga in  till ditt ProBit Global-konto och välj Exchange .

1. Skriv in   PROB i sökrutan och du kommer att se de tillgängliga handelsparen. För det här exemplet använder vi PROB/USDT .

1. Ange önskad inköpskvantitet av PROB i rutan Belopp i avsnittet KÖP. Observera att det aktuella priset som visas bestäms av den senaste ordern som fylldes i i handelsflödet. För en lista över tillgängliga priser, se orderboken.

★ Tips : Genom att klicka på ett av priserna i orderboken tillämpas det priset automatiskt.

När det önskade priset är inställt, tryck på KÖP .

1. Du kan spåra statusen för alla gjorda beställningar i beställningshistoriken och   Rutan för handelshistorik nedan.