FAQProBit Token (PROB) och medlemsnivåerHur man betalar handelsavgifter i PROB

Hur man betalar handelsavgifter i PROB

Datum för publicering: 15 maj 2020 kl. 03:26 (UTC+0)

Genom att betala handelsavgifter i PROB kan du tjäna ytterligare rabatter på handelsavgifter. Om du vill betala dina handelsavgifter med PROB, följ dessa steg:

1. Logga in på ditt ProBit Global-konto och gå till Min sida
  2. Slå på alternativet att betala handelsavgifter med PROB

★ Obs :

Ju högre medlemsnivå du har, desto fler handelsavgiftsrabatter får du.

Du kan hänvisa till följande guider: