FAQKonto och säkerhetHur man uppdaterar telefonnummer

Hur man uppdaterar telefonnummer

Datum för publicering: 26 maj 2020 kl. 04:58 (UTC+0)

1. Logga in på ditt ProBit Global-konto och gå till   Min sida . Du kommer att kunna se telefonnumret som är kopplat till ditt konto.

1. I den vänstra rutan klickar du på fliken " Säkerhet ", klickar på knappen " Uppdatera " och väljer '' Uppdatera ''.

1. Fyll i det nya telefonnumret.

1. Klicka på '' Skicka verifieringskod '' så skickas en verifieringskod till telefonnumret som du fyllde i i föregående steg.

1. Du kommer att bli ombedd att verifiera 2FA, följ instruktionerna. Observera att SMS-verifieringen kommer att använda din för närvarande registrerade telefon.

7. Ditt nya telefonnummer har uppdaterats.

Om du av någon anledning inte längre har tillgång till det registrerade telefonnumret, vänligen skapa en biljett för ProBit Global Support Team via länken Skicka in en begäran med följande detaljer:

Obligatorisk information:

• " ProBit Global begäran om uppdatering av telefonnummer" fras
  • ProBit Global e-postadress:
  • Aktuellt telefonnummer:
  • Nytt telefonnummer:
  • Namn:
  • Datum för begäran:

Nödvändiga dokument:

1. Ett tydligt, oredigerat foto som visar en handskriven anteckning med all nödvändig information ovan och din   ID-kort .

1. Ett tydligt, oredigerat foto som visar all följande information tillsammans:
  • ditt ansikte
  • den handskrivna anteckningen inklusive all nödvändig information ovan + " ProBit Global begäran om uppdatering av telefonnummer " skriven fras.
  • Ditt ID.

1. En helsidesskärmbild tagen från börsen eller plattformen som användes för en av dina senaste transaktioner som skickades till din ProBit Global-plånbok. Se till att TXID/hash är synligt.

6c436489-6c67-46e6-be33-0f1b82a4de0a.png e48a7bfe-8b66-4176-b548-c3c02a960886.png

Obs: Enligt officiell policy kan vi inte acceptera ProBit Global, blockchain explorer eller e-postskärmdumpar . Du måste logga in på plattformen som användes för att ta dig ur och tillhandahålla en skärmdump som visar transaktionsdetaljerna, vilket kommer att verifiera dig som den legitima transaktionsägaren.

När all information har tagits emot och bekräftats kommer vi att uppdatera ditt konto manuellt med det nya telefonnumret.
Observera att efter att ha mottagit och bekräftat dokumenten kan det ta upp till 7 dagar att behandla din begäran.