FAQKom igång med ProBit GlobalHur rapporterar jag kryptovinster på mina skatter?

Hur rapporterar jag kryptovinster på mina skatter?

Datum för publicering: 8 juni 2020 kl. 06:54 (UTC+0)

Om du äger kryptovalutor kan du behöva rapportera dina kryptovinster på dina skatter.

Varje land har sina egna regler för skatter. Se din regerings skatteregler för att veta hur du rapporterar dina kryptovinster.

Om du behöver ladda ner en csv-fil för skatterapporteringsändamål, följ stegen nedan:

Var kan man ladda ner CSV-rapporterna?

Du kan hitta och ladda ner CSV-filen genom att öppna din transaktionshistorik och/eller handelshistorik . Se till att ladda ner båda dokumenten om du vill rapportera dina kryptovinster.

Hur laddar man ner CSV-rapporten?

1. Logga in på ditt ProBit Global-konto och gå till ' Plånbok ' → Transaktionshistorik eller ' Order ' → Handelshistorik .

1. Justera tidsramen för att inkludera önskad period. Observera att den maximala tidsramen för en enstaka nedladdning är 3 månader. Se till att inkludera datum inom denna period.

1. Klicka på knappen " Ladda ner CSV ".

Om du behöver ladda ner din historik längre än 3 månader, gör flera separata nedladdningar.

ProBit Global affärsinformation:

Företagsnamn: PROBIT GLOBAL SERVICES Ltd. ( www.probit.com )
Företagsadress att rapportera på din skatteblankett: Suite 9, Ansuya Estate, Revolution Avenue, Victoria Mahe, Seychellerna
Företagsnummer : 207189